Jos Ha

Hospitality

Ergens in eind tachtiger jaren van de vorige eeuw is het gebeurd.

Ik was met een ‘duffe’ wandeling van de fanfare uit mijn dorp mee die voor de verandering eens uitgezet was in de Belgische Ardennen. Toen we aankwamen werd ik echt ‘gepakt’ door dit een waanzinnig mooi stuk wildernis. Ik amuseerde mij rot met mijn vrienden over rotsjes, knuppelpaadjes en door beekjes! De echte wake-up call kwam toen 3 jongens van ik schat een jaar of 16-17 met “immens grote” rugzakken op, koekenpan bungelend eraan, een grote dolk langszij, kompas om de nek langs kwamen schokken. Ik keek mijn vriend Rob aan en we beloofden elkaar plechtig “dit gaan wij ook doen”!

Enkele jaren later mocht ik van mijn ouders voor het eerst met de rugzak een trektocht maken door de Ardennen. De rugzak loodzwaar, een Lapland mok bungelend eraan, een bescheiden zakmes in een etuitje langszij en een kompas om de nek. Natuurlijk zat dat paadje bij de Hoge Venen in de route en ik was inderdaad met Rob en wat hebben we genoten. Vanaf dat moment was ik verslaafd aan struintochten door de wildernis.

Een andere ‘buitenliefde’ in mijn leven is de fiets en dan vooral de mountainbike. Daar waar de bergen beginnen is het een waar paradijs voor de mountainbiker. Al vanaf mijn 14e cross ik zo door de Limburgse heuvels, de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel. Ook in Oostenrijk en Zwitserland maakte ik al menig mooi tochtje.

Bij het DMFF verricht ik veel hand- en spandiensten gedurende het festival, maar ben ik voornamelijk bezig met het in goede banen leiden van de gasten zodat ze zich welkom en gewaardeerd voelen op het DMFF. Ook probeer ik mijn steentje bij te dragen door sponsoren te binden aan ons festival, waar ik dan weer afspraken mee maak over de exposure die zij krijgen.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu