Parkour-Workshop in Aken

Door: DAV Aachen

Wanneer: Vrijdag 2 november 2018 15 en 16 uur

Locatie: "dieHalle", Grünen Weg 22, Aken

Entree: gratis na aanmelding via email

Doe mee met onze Parkour workshop in boulderhal ‘dieHalle’, georganiseerd door de DAV Aachen! De DAV (Deutsche AlpenVerein) Aachen biedt je de kans om onder leiding van een ervaren Parkour-beoefenaar deze sport beter te leren kennen en je eerste eigen hindernissen te overwinnen.

 

Parkour en freerunning worden vaak door elkaar gebruikt, hoewel er officieel een klein verschil is: parkour is meer gefocust op het snel vooruitkomen, bij freerunning wordt meer aandacht aan de show besteed.
Enkel sportschoenen heb je nodig om aan de workshop te kunnen deelnemen. Er zijn twee aanvangstijden: 15 uur en 16 uur; de workshop duurt ongeveer 1 uur.

Aanmelden per mail aan jana.joop@dav-aachen.de. Voor minderjarige deelnemers is daarnaast nog een Einverständniserklärung (verklaring van toestemming) van de ouders nodig. Deze kan je hier downloaden: https://www.diehalle-aachen.de/downloads.html en meebrengen naar de workshop. Bekijk meteen even de Nutzererklärung (gebruiksvoorwaarden dieHalle) op dezelfde pagina.