Panoramakaart ‘Daar waar de bergen beginnen’

Festivaldirecteur en illustrator Toon Hezemans strijdt onvermoeibaar voor bewustwording van het feit dat Zuid-Limburg sterk verbonden is met de streken net over de grens. Wandelend door het Heuvelland ervaar je überhaupt geen grens! Naadloos gaat ons landschap over in de uitgestrekte bossen, meren en veengebieden van de Eifel en de Ardennen. Inderdaad: het gebied waar de bergen beginnen.

 

Toon tekende deze panoramakaart als het ultieme middel om zijn standpunt kracht bij te zetten. En om in beeld te brengen wat dit uitgestrekte gebied allemaal te bieden heeft. Klik maar eens op de buttons linksonder in de kaart voor een kleine greep. Wil je ook gebruikmaken van deze kaart? Neem dan contact met ons op via festival@dmff.eu

 

Bestel een poster van de panoramakaart

Voel jij je ook zo verbonden met dit gebied, of wil de kaart aan iemand cadeau geven? Bestel dan binnenkort de kaart op posterformaat via het bestelformulier!
De poster is een full-color print van xx x xx cm op 135 grs MC papier met blueback. Op de kaart zijn de plaatsnamen weergegeven. De kaart wordt in een koker verzonden.