Word ook vrijwilliger!

Vrijwilligers zijn de helden die zich gedurende het hele festival inzetten om het Dutch Mountain Film Festival tot een groot succes te maken. Soms zijn ze duidelijk zichtbaar, soms blijven ze op de achtergrond, maar allemaal zijn ze even onmisbaar. Weet jij van aanpakken en wil je dit jaar je steentje bijdragen aan het Dutch Mountain Film Festival? Sluit je aan!

 

Meld je aan bij Hanna Zwart: hannazwart@dmff.eu

Sluit je aan bij het Dutch Mountain Film Festival!

Begin november van ieder jaar vindt het Dutch Mountain Film Festival plaats. Zes dagen lang is er een bomvol programma met de beste bergfilms, bijzondere exposities en sportieve side-events. Dit alles in het Zuid-Limburgse ‘berg’landschap, vanuit de basecamps Heerlen (NL) en in Aken (D).

 

Wat verwachten we van je?

We kunnen op vele fronten hulp gebruiken! Zowel vóór als tijdens het festival. Denk aan promotie, filmselectie, fondsenwerving maar ook van bonnenverkoop tot horeca tot chauffeur tot zaal-opruimen tot …

Wat krijg je hiervoor?

Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen en maakt het festival van dichtbij mee. Je geniet van de goede sfeer in ons enthousiaste team van berg- en filmliefhebbers. Je hebt de mogelijkheid gratis het programma te bezoeken.

Kom ook meewerken op de volgende editie van ons festival!

Meld je aan bij Hanna:  hannazwart@dmff.eu en geef eventueel aan wat je zou willen doen of wat je voor het festival kunt betekenen.

 

See you out there!

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu