Word ook vrijwilliger!

Vrijwilligers zijn de helden die zich gedurende het hele festival inzetten om het Dutch Mountain Film Festival tot een groot succes te maken. Soms zijn ze duidelijk zichtbaar, soms blijven ze op de achtergrond, maar allemaal zijn ze even onmisbaar. Weet jij van aanpakken en wil je dit jaar je steentje bijdragen aan Dutch Mountain Film Festival 2019? Sluit je aan!

 

Meld je aan bij Jos Horbach: jos@dmff.eu

NB: De eerste helft van 2019 heeft hier een verkeerd mailadres van Jos gestaan. Heb je je aangemeld en niets gehoord? Excuses, nu weet je waarom! Wil je je alsjeblieft nog eens opnieuw aanmelden?

Sluit je aan bij het Dutch Mountain Film Festival 2019!

Van 29 oktober t/m 3 november 2019 vindt de 9e editie van het Dutch Mountain Film Festival plaats. Zes dagen lang is er een bomvol programma met de beste bergfilms, bijzondere exposities en sportieve side-events. Dit alles in het Zuid-Limburgse ‘berg’landschap, vanuit de base camps Heerlen (NL) en in Aken (D).

 

Wat verwachten we van je?

We kunnen op vele fronten hulp gebruiken! Zowel vóór als tijdens het festival. Denk aan promotie, filmselectie, fondsenwerving maar ook van bonnenverkoop tot horeca tot chauffeur tot zaal-opruimen tot …

Wat krijg je hiervoor?

Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen en maakt het festival van dichtbij mee. Je geniet van de goede sfeer in ons enthousiaste team van berg- en filmliefhebbers. Je hebt de mogelijkheid gratis het programma te bezoeken, én ontvangt het felbegeerde See You Out There DMFF-poloshirt.

Het Dutch Mountain Film Festival heeft helaas niet de mogelijkheid om reis- en/of verblijfkosten te vergoeden. Ook is er een minimale leeftijd van 18 jaar.

 

Het Dutch Mountain Film Festival 2019 is van dinsdag 29 oktober t/m zondag 3 november 2019.
Meld je aan bij Jos Horbach: jos@dmff.eu