Partners en sponsoren

Subsidiënten

Gemeente Heerlen


Stad tussen de Limburgse heuvels, daar waar de bergen beginnen. Een stad die in het verleden haar eigen zwarte bergen bouwde en waar al jaren het basiskamp van het DMFF staat.

Stadt Aachen


In Zuid-Limburg beginnen de bergen, maar in Aken worden ze steiler en rijzen ze op tot aan de Eifel, het idyllische middelgebergte. Gelegen in Duitsland nabij het drielandenpunt met Nederland en België, is Aken een plek met een bijzondere, Europese flair en het perfecte startpunt voor uitstapjes door de rijke geschiedenis van de stad, naar onze Europese buren en de natuur in.

Provincie Limburg


Steile heuvels, holle wegen, dalen met snelstromende beken, schilderachtige vakwerkhuizen en een soms onverstaanbaar maar aangenaam dialect: Limburg is een stukje buitenland in Nederland en daarom een gewilde locatie voor filmmakers in het hart van Europa. Met steden als Düsseldorf, Keulen, Aken, Luik, Brussel en Hasselt binnen een straal van 100 kilometer.

VSB Fonds


VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Sparda-Bank West


Als coöperatieve onderneming ondersteunt Sparda-Bank West al meer dan 120 jaar haar leden en klanten. Hierbij ligt de focus op duurzaam beheer en verantwoord gebruik van het kapitaal van klanten. Daarnaast zet de bank zich in voor het algemeen belang van de regio. Met onder meer de Stichting Kunst, Cultuur en Maatschappij van Sparda-Bank West is het bedrijf cultureel, sociaal en maatschappelijk betrokken.

Euregio Maas-Rhein (EMR)


De Euregio Maas-Rijn is met haar drie talen en vijf partnerregio’s de meest veelzijdige, maar ook meest complexe euregio in hartje Europa. Ze houdt zich actief bezig met het opzetten van projecten door competente actoren te verenigen. De EMR koppelt, ondersteunt en bemiddelt tussen hen en draagt bij tot het welslagen van grensoverschrijdende samenwerking tussen de partnerregio’s. Veel verworvenheden in het leven van de burgers in de EMR lijken vanzelfsprekend, maar zijn vaak ontstaan dankzij afspraken binnen projecten van de Euregio Maas-Rijn.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu