Bezoekers informatie

Zuurstof volop aanwezig tijdens het DMFF

Welkom op het Dutch Mountain Film Festival! Dit internationale filmfestival vindt plaats in Heerlen (NL) en Aken (DU), twee steden met slechts 15 km heuvelland ertussen. Het basiskamp van het festival in Heerlen is het Royal Theater; in Aken is dat de Apollo Kino. Hieronder vind je meer informatie over deze bioscopen en de andere festivallocaties.

Check de kaart!

Klik op het icoon linksboven om meer te weten te komen over de hoofdlocaties en overige locaties van het Dutch Mountain Film Festival

 

Daar waar de bergen beginnen

Combineer het Dutch Mountain Film Festival met een weekje of weekend Zuid-Limburg! Mooie bergfilms kijken in een comfortabele bioscoopzetel nadat je lekker de hele dag in de Dutch Mountains hebt gewandeld, gerend of gefietst… Tips nodig? Inmiddels hebben wij een heel arsenaal aan sportieve uitspattingen ontwikkeld.
Tijdens het festival ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Urban Green MTB-ride of de legendarische Summit2Summit Ride.
Maar het hele jaar door kan je ook zonder ons op pad! Stap bijvoorbeeld op je gravel bike voor onze Dutch Mountain Ride. Of doe een dappere poging op de trappen van de Wilhelminaberg! Liever te voet? beklim één van de Seven Summits van Zuid-Limburg of volg (een deel van) onze befaamde Dutch Mountain Trail. Voor de sportklimmers hebben we de beste buildering spots in en rond Heerlen in kaart gebracht. See you out there!

Overnachten

 

Insider tips
  • Slapen in een ‘berghut‘? Voor € 27,50 per nacht slaap je tijdens het festival in Natuurvrienden Berghut Eikhold in Heerlen, op 20 minuten lopen van de Royal.
  • Slapen bij de artiest? In Teuven (B), langs de route van de Dutch Mountain Trail, ligt de B&B van Wansinki, alias de Fröbelfrau.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu