Bezoekersinformatie

Zuurstof volop aanwezig, permits niet vereist!

Welkom op het Dutch Mountain Film Festival! Dit internationale filmfestival vindt plaats in Heerlen (NL) en Aken (DU), twee steden met slechts 15 km heuvelland ertussen. Het basiskamp van het festival in Heerlen is het Royal Theater; in Aken is dat de Apollo Kino. Hieronder vind je meer informatie over deze bioscopen en de andere festivallocaties.

Check de kaart!

Klik op het icoon linksboven om meer te weten te komen over de hoofdlocaties en overige locaties van het Dutch Mountain Film Festival

 

Overnachten

Combineer het Dutch Mountain Film Festival met een weekendje (of weekje) Zuid-Limburg! Mooie bergfilms kijken in een comfortabele bioscoopzetel nadat je zelf de hele dag in de Dutch Mountains hebt gewandeld… Of wil je het nog iets sportiever? Stap op de fiets voor een MTB Clinic, de legendarische Summit2Summit Ride of beklim een van de Seven Summits op de Dutch Mountain Trail.

Slapen in een ‘berghut‘? Voor € 25 per nacht slaap je tijdens het festival in Natuurvriendenberghut Eikhold in Heerlen. ( inbegrepen :  lakenpakket + handdoek + toeristenbelasting; ontbijt € 8)

Voor de mooiste over­nachtingen in het Zuid-Limburgse landschap kijk je op visitzuidlimburg.nl

Toeristische informatie over Aken en omgeving vind je hier: www.aachen-tourismus.de