Nostalgische klimfoto’s gezocht

Foto-expositie ‘Daar waar het met de bergen begon’

Het Dutch Mountain Film Festival is op zoek naar nostalgische foto’s van beklimmingen van vóór 1980. Dat was de tijd van, zeg maar, Brustgeschirr, abseilen met de Dülfersitz, Knickerbockers en natuurlijk verbrande neuzen.
We dagen je uit een foto uit de oude doos op te duiken en in te sturen. We zien graag een foto of dia verschijnen die de sfeer van toen weergeeft en we horen graag het (avontuurlijke) verhaal dat erbij hoort. Kwaliteit van de foto is ondergeschikt aan de sfeer op de foto en het bijbehorende verhaal. Deze foto’s worden tentoongesteld tijdens het 9e Dutch Mountain Film Festival. En misschien wil jij het spraakmakende verhaal bij jouw foto wel voor publiek vertellen?

 

We zijn je zeer dankbaar als je hieraan wilt meewerken. Per persoon kan je maximaal 5 foto’s of dia’s insturen. Je gaat ermee akkoord dat je materiaal op de expositie tentoongesteld wordt, en – hiervoor vragen we je apart om toestemming – ook in andere uitingen van het 9e Dutch Mountain Film Festival. De fotografen van de beste foto’s en verhalen nodigen we uit om tijdens het festivalweekeinde van 1-2-3 november het verhaal te komen vertellen bij hun foto’s. Zij ontvangen een 2-persoons weekeindticket om te genieten van de beste bergfilms tijdens het 9e Dutch Mountain Film Festival!

  • Inzendadres: Joep@dmff.eu
    Onder vermelding van: naam, telefoonnummer, locatie en jaartal van de foto.
    En het verhaal achter de foto, waaruit uiteraard blijkt dat je ontzag hebt voor de bergen.
Foto: Loek Gerets. Foto header: Ger & Margreet van Wijk