De Apollo Kino is de hoofdlocatie van het Dutch Mountain Film Festival in Aken. De bioscoop ligt vlakbij de beroemde Ponttor, in de gezellige studentenwijk van het centrum. Ook de Dom en het Rathaus liggen op slechts enkele minuten lopen.

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Vanaf Heerlen Station: Arriva buslijn 44 (elke 30 min) Halte Aachen Ponttor, 3 min lopen (let op laatste bus terug naar Heerlen: 23:15u)
Vanaf Heerlen Station: trein DB Regional Zug naar Herzogenrath, overstappen in Herzogenrath op de Regional Zug naar Aachen Hbf. Uitstappen station Aachen West ± 11 minuten lopen van het DB-station in Aachen-West Bhf, of buslijn 1 richting Stolberg, Halte Aachen Ponttor.
Vanaf Aachen Hbf: Buslijn 13b (elke 5 min) Halte Aachen Ponttor, 3 min lopen

Fiets

Apollo Kino ligt op een kleine 15 kilometer afstand van Heerlen Centrum. De fietsroute erheen is een mooie tocht, deels door het Limburgse / Akense heuvelland met wel een paar stevige klimmetjes. In de directe omgeving van de bioscoop zijn onbewaakte fietsenrekken.

Auto

Per auto is Apollo Kino enkel te bereiken voor het instappen of afzetten van bezoekers vanwege de voetgangerszones in de directe omgeving. Parkeren kan bij APAG Parkplatz Pontstrasse (beperkt aantal plaatsen), ± 2 minuten lopen, of op de Bendplatz aan de Kühlwetterstraße, ± 9 minuten lopen.

Eten en Drinken

Apollo Kino heeft tijdens het festival de bar omgebouwd tot een speciale Bergstube. ​
In de onmiddelijke nabijheid van het Apollo Kino liggen diverse uitstekende restaurants en eetcafé’s.​

Toeristische informatie Aken

www.aachen-tourismus.de

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu