Wetter Stein Ridge

Jaar: 2018

Regisseur: Jakob Schweighofer

Duur: 21'

Taal: Duits

Ondertiteling: Engels

2 november 2019 - 19:00

Op de grens van Oostenrijk en Duitsland ligt het Wettersteingebergte, een hoefijzer van kalkrijke rotswanden, vlijmscherpe bergkammen en uitdagende toppen. Ultrasporter Michael Wohlleben volgt een ultrastrak trainingsschema om de extreme en grillige tocht van zeventig kilometer lengte en zevenduizend meter hoogteverschil in recordtijd te kunnen afleggen.

Onderweg moet hij klimmen, balanceren, tasten welke rots broos en brokkelig is en welk stabiel, en vooral veel rennen. De toppen zijn alle onder de drieduizend meter, de meeste zijn adembenemend mooi. Als hij de bekendste, Zugspitze, bereikt, komt hij in een andere wereld. De kracht van de natuur is hier ondergeschikt aan de toeristen, die massaal de hoogste piek van Duitsland willen aantikken.
‘Waarom doe ik dit? Moet het? Is het ’t waard? Als ik het antwoord op die vragen heb, stop ik waarschijnlijk’, zegt Michael na afloop.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu