Uitreiking DMFF Awards 2015

Jaar: 2015

Regisseur: DMFF Jury

Voor de tweede keer worden de DMFF bergfilmawards uitgereikt.

De DMFF-Award ‘Grand Prix’

De Best Newcomer Prize

DMFF Scenarioprijs

En extra: Parkstad Limburg Prijs

De filmjury van DMFF#5 maakt op zaterdag 28 februari 2015 de winnaars bekend van de DMFF bergfilmprijzen.

De DMFF-Award is de ‘Grand Prix’ van het Dutch Mountain Film Festival en is voor de meest artistieke en originele korte bergfilm (max. 59 minuten).

De Best Newcomer Prize is aanmoedigingsprijs voor nieuw en jong talent voor de eerste zelfstandige productie (korte bergfilm). De inzendingen kunnen meedingen voor beide categorieën.

Extra: Parkstad Limburg Prijs, een extra juryprijs ter beschikking gesteld door Parkstad Limburg

De DMFF Scenarioprijs gaat om het beste scenario voor een film, waarvan het speelveld wordt bepaald door het uitzicht van een berg in Euregio Maas-Rijn. De prijs bestaat uit een geldbedrag en ondersteuning bij de verdere realisatie van de film. Deze prijs wordt uitgereikt door Filmhuis De Spiegel.

 

De filmjury van 2015 waren Frits Vrijlandt (voorzitter UIAA en bergklimmer van ‘seven summits’), Noes Lautier (schrijfster van wandelgidsen en outdoor reporter) en Guido Franken (filmdeskundige, producent en verbonden aan Cinesud).

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu