Packrafting the Alps: by boat OVER the Alps

Jaar: 2022

Regisseur: Peter Baumeister

Duur: 19'

Taal: Duits

2 november 2023 - 18:00

* NEDERLANDSE PREMIÈRE *. Is het mogelijk om een ​​uniek avontuur direct voor de deur te beleven? Dat is de vraag die drie vrienden bezighoudt. Om daar achter te komen gaan ze wandelen door de Alpen en raften op een bergrivier terug naar huis. Geheel op eigen kracht – inclusief het slepen van de boten – trekken ze over de bergen.

Een vermakelijke documentaire over een origineel en afwisselend avontuur in de bergen. Na het beklimmen van verschillende Alpentoppen van circa 2500 meter vervolgen de drie vrolijke vrienden hun reis op het water van de Lech met boten (voor de kenners: wildwaterniveau 3). De reis lijkt spontaan en toch is hij goed doordacht en gepland.

De film zorgt er meteen voor dat je zin krijgt om zelf op avontuur te gaan. Het hoeft niet altijd een expeditie naar de Himalaya te zijn om ongewone ervaringen mogelijk te maken. Onderhoudend, grappig, sportief, avontuurlijk.

Deze film wordt in één blok vertoond met Egoland, Reinhard Karl – die Kunst, einen Berg zu besteigen en Contraire.

Regisseur Peter Baumeister

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu