Out of the Blue

Jaar: 2020

Regisseur: Davina Beyloos Montaz-Rosset en Sébastien Montaz-Rosset

Duur: 43 minuten

Taal: Engels

Cor Vinke opende het DMFF in 2018 op een slackline bij Carbon6. In deze film is hij te zien op grote hoogte boven Kandersteg in Zwitserland. Samen met acrobaten, jongleurs en alpinisten doet hij mee aan een onvoorstelbaar project tussen de bergpieken. Ook Maja en Sebastian, twee acrobaten uit Bern, zijn onderdeel van deze buitengewone verticale odyssee.

Maja en Sebastian willen een keer aerial silk luchtacrobatiek proberen vanaf een slackline. Als ze de mogelijkheden in hun netwerk verkennen komt er al snel een ongelooflijk plan. In plaats van Bern wordt het de Fisistock, op 2.787m. hoogte boven Kandersteg. Op de berg verzamelt zich een bont gezelschap van ervaren en minder ervaren enthousiastelingen die letterlijk mee komen spelen op duizelingwekkende hoogte.

Slacklines, silks, spacenets, portaledges, acroyoga, basejumpers en vooral veel plezier: het komt allemaal voorbij in deze sprankelende film.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu