My upside down world

Jaar: 2021

Regisseur: Elena Goatelli

Duur: 70 minuten

Taal: Tirools, Italiaans

Ondertiteling: Engels

4 november 2021 - 18:00

Als sportklimster heeft de Italiaanse Angelika Rainer zowat zowat alles gewonnen wat er te winnen viel. Maar haar lichaam en geest vonden het tijd voor een volgende stap. Nu zoekt de Südtirolse de ingewikkeldste rotswanden op in oorden als IJsland, het Griekse eiland Kalymnos en de Dolomieten.

De Italiaanse regisseuse Elena Goatelli volgt Rainer op haar reizen, wat prachtige landschapsbeelden oplevert en ook fraaie shots waaruit blijkt dat haar perspectief letterlijk ‘upside down’ is. Ondertussen laat de klimster, geholpen door haar partner en trainer Marco en moeder, telkens wat meer los over haar moeilijke jeugd en het hoe en waarom van de opmerkelijke keuzes in haar leven.

Samen met haar Spaanse partner Angel Esteban tekende Elena Goatelli in 2015 ook voor de film Tom, een scherp portret van Tom Ballard, die net als zijn moeder Allison Hargreaves tragisch in de bergen verongelukte. De film liet weinigen onberoerd op het DMFF in 2016.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu