Heidi

Jaar: 2015

Regisseur: Alain Gsponer

Duur: 1h 51min

Taal: Nederlands

Heidi is een achtjarig weeskind dat door haar tante aan haar in de bergen wonende opa wordt toevertrouwd. Hij staat bekend als een norse kluizenaar, maar dankzij Heidi komt zijn zachte kant naar boven. Ook raakt Heidi bevriend met geitenhoeder Peter, die net wat ouder is dan zij. Heidi groeit gelukkig op in de bergen, hoewel ze soms verdrietig is dat ze in het dorp niet naar school kan.

Maar op een dag komt een einde aan het mooie leven in de Alpen, wanneer Heidi door haar tante Dete wordt meegenomen naar de grote stad (Frankfurt) waar ze wordt ondergebracht in het gezin van de rijke heer Sesemann. Heidi zou het speelkameraadje moeten worden voor hun gehandicapte dochtertje Klara. Heidi is ongelukkig maar maakt het beste van de situatie, altijd verlangend naar haar grootvader.

Deze film maakt deel uit van het DMFF Kids programma. Na de film is er buiten van alles te doen: een mini-bergtocht, tenten bouwen en een kampvuur!

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu