Dodo’s Delight

Jaar: 2015

Regisseur: Sean Villanueva O'Driscoll

Duur: 55 minuten

Taal: Engels, Frans

Ondertiteling: Engels

Bekijk hier nu zelf deze film!

 
Shining bright in blue and white, it’s the Dodo’s Delight! Krijg de melodie van dit liedje maar eens uit je hoofd, als je deze film hebt gezien. Een nieuw muzikaal klimavontuur van Sean Villanueva O’Driscoll, Benjamin Ditto, Olivier Favresse, Nicolas Favresse en kapitein Bob Shepton in Groenland.

Vier jaar na hun eerste ‘Vertical Sailing Project’ kiezen de vrolijke muzikale klimmers Sean Villanueva O’Driscoll, Benjamin Ditto, Olivier Favresse en Nicolas Favresse met hun vaste kapitein Bob Shepton weer het ruime sop. Doel van de reis van de “Dodo’s Delight’, een tien meter lang zeilschip, zijn weer de woeste zeeën rond Groenland. Vanuit hun drijvend basiskamp beklimt de ‘Wild Bunch’ met touwen en muziekinstrumenten de extreem zware en spiegelgladde granietwanden langs de kust van Groenland. Ondanks moeilijkheden of tegenslagen blijven ze werken aan hun muzikale oeuvre en maken ze op een verlaten strand een briljante videoclip met de legendarische zeeheld kapitein Bob Shepton in een glansrol.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu