Das Rad

Jaar: 2001

Regisseur: Chris Stenner, Heidi Wittlinger, Arvid Uibel

Duur: 8'

Taal: Duits

3 november 2023 - 19:45

3 november 2023 - 19:30

Tijd is relatief en naarmate deze verstrijkt, zien de twee rotsen Hew en Kew de wereld om hen heen veranderen. Maar er is werkelijk niets dat hun kalmte kan verstoren. Deze animatiefilm maakten Chris Stenner, Heidi Wittlinger en Arvid Uibel toen ze studeerden aan de Filmakademie Baden-Wuerttembergen. De film maakte veel indruk op festivals en is sindsdien een hit op internet.

We vertonen regelmatig het originele werk van studenten van de Filmakademie Baden-Württemberg, een van de internationaal meest gerenommeerde film- en mediascholen in Europa. Op een unieke campus, inclusief de naburige Academy of Performing Arts, krijgen de studenten een interdisciplinaire, zeer praktische opleiding van freelance docenten uit de filmindustrie.

In Aken wordt deze film in één blok vertoond met No Dogs or Italians allowed.

In Heerlen wordt de film vertoond als onderdeel van Horror & Freak Friday, in één blok met The Ballad of Caveman Bill en Carne et Ossa.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu