Caves

Jaar: 2021

Regisseur: Carlos Isabel Garcia

Duur: 19'

Taal: Engels

5 november 2022 - 13:00

6 november 2022 - 12:00

Door de 360° techniek die regisseur Carlos Isabel Garcia gebruikt voor ‘Caves’ daal je met speleoloog Lea Odermatt mee de diepte in. De claustrofobische doorgangen en enorme kamers vol fascinerende druipsteenformaties zijn normaalgesproken alleen toegankelijk voor ervaren klimmers. Met ‘Caves’ waan je jezelf mee ondergronds.

Ervaar nu zelf, met een VR-bril op, hoe het is om door smalle gaten te kruipen, in donkere schachten te hangen en van dichtbij de ondergrondse wereld te verkennen. Alles om je heen is donker en je volgt het licht van de andere klimmers. Steeds dieper de grotten in.

De Spaanse filmmaker Carlos Isabel Garcia is gefascineerd door speleologen. Zij zijn fysiek en mentaal sterk, avontuurlijk en ook voorzichtig. Met 360° film brengt hij het gevoel van de ruimte onder de grond, of het gebrek eraan, over op de kijker. ‘Dit is het ideale medium om het tijdloze, mysterieuze en mooie van de wereld ondergronds vast te leggen.’

In het Royal Theater hebben we van vrijdag t/m zondag een aantal VR-brillen ter beschikking waarop Caves te zien zal zijn.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu