Big Trouble in a tiny tent

Jaar: 2016

Regisseur: Johannes Hoffmann / Simon Platzer / Jakob Schweighofer

Duur: 11 minuten

Taal: Engels

Bekijk hier nu zelf deze film!

 

Bij zijn première tijdens het filmfestival in St.Anton in Oostenrijk viel deze adrenalineverhogende komedie meteen in de prijzen. De film draait om Alex, Max en Raphael uit Innsbruck die leven voor de sneeuw. Tijdens hun voorbereidingen voor een lekker weekend skiën komen ze terecht in een fantastisch avontuur. Met hun kleine tentje komen ze in een adembenemende achtbaanrit tegen de achtergrond van hoge bergen vol sneeuw. Het magische tentje brengt ze op plekken die ze nog nooit hebben gezien maar waar het prima skiën is. Al snel krijgt het drietal plezier in hun merkwaardige reis en kijken ze uit naar de plekken waar ze terecht gaan komen.

 

‘Big trouble in a tiny tent’ is een geheel nieuwe categorie ski-film. Avontuur en humor omlijsten hardcore ski-acties. Plezier en passie voor skiën en snowboarden staan voorop. Dat delen de acteurs met de regisseurs. De regisseurs waren alledrie, ieder voor zich, bezig met het vastleggen van hun trucs en acties als klimmer, skiër en skater. Ze raakten daardoor in de ban van film en fotografie. Toen ze elkaar bij toeval tegenkwamen in 2010 besloten ze samen een ski-film te maken. Sindsdien zijn ze overal ter wereld geweest om de meest intense momenten vast te leggen. Al hun ervaringen benutten ze om hun passie voor de natuur, mensen en bizarre interacties in beeld te vertalen.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu