Award Show & Winnende film

5 november 2023 - 17:00

Zorg dat je erbij bent tijdens de Award Show van het Dutch Mountain Film Festival! Na 5 mooie dagen in Heerlen en Aken is dit de feestelijke afsluiting van het festival in het Heerlense Royal Theater. Het is bovendien het spannendste moment, met de bekendmaking van de winnaars van de DMFF Awards. Opgewonden filmmakers in de zaal, tromgeroffel, uitgelaten champagne-scènes na afloop… En breng een pen en handtekeningenboekje mee, want de kans om filmmakers te ontmoeten is op deze gezellige avond het grootst.

 

And the winner is…

 

We beginnen met de korte maar heftige Award Show. Vrijwel alle films die op ons festival worden vertoond, hebben meegedongen naar de felbegeerde DMFF Awards.
Een driekoppige, internationale jury heeft zich over alle inzendingen gebogen en ze beoordeeld op de gestelde criteria. Wie wint de grand prize, de Crossborder DMFF Award? En naar wie gaan de Best Newcomer Award, de Parkstad Limburg juryprijs, de Best Mountaineering Film Award en de DAV Climate Award? Zorg dat je erbij bent, dan weet je alles.

 

Winnende film

 

Direct na de Award Show zal de winnende film (winnaar van de Grand prize, de Crossborder DMFF Award) worden vertoond. We mogen niks zeggen… maar deze schitterende film wil je echt niet missen!

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu