Alpine Trilogy: Doggystyle

Jaar: 2021

Regisseur: Damien Largeron, Brian Mathé, Morgan Monchaud

Duur: 44'

Taal: Frans

Ondertiteling: Engels

2 november 2022 - 18:00

De viervoeters Kroux en Bintje kunnen hun baasjes Nicolas Favresse en Sébastien Berthe dan wel niet vergezellen in de rotswand, maar verder doen ze met alles mee op deze tournee. Ze laten zich in de fietskar over de Alpenpassen rijden en wachten geduldig bij de tent op de terugkeer van de twee beroepsklimmers na de beklimming van een geweldige klimroute.

Gedurende twee weken in de zomer van 2020 trekken de twee Belgen, samen met hun trouwe viervoeters en cameraman Damien Largeron, per fiets door Europa om de Alpine Trilogy, drie van de moeilijkste multi-pitch routes in de Alpen, te bedwingen.

Tijdens de tocht zijn echter niet alleen deze drie mythische routes te bedwingen, maar ook de kwesties wat te doen in geval van hondendiarree en hoe Kroux en Bintje over te halen toch maar op de fietskar te stappen terwijl ze veel liever zelf zouden lopen.

Hoewel de onderneming een enorme uitdaging is voor alle betrokkenen, ontbreekt het nooit aan plezier – en de vrolijke ongebondenheid sleept de kijker mee. Het is zo’n film waarvan je meteen zin krijgt om zelf op pad te gaan.

Deze film wordt samen met The fine line to Eiger in één blok getoond.

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu