Home 2 Summit ride

Wanneer: zondag 8 november

Gratis, wel ajb hieronder aanmelden

De H2S, de alternatieve S2S naar het hoogste punt van ons land.

Onder normale omstandigheden zouden we op 8 november de Summit2Summit hebben gereden. Deze sportieve uitdaging is een symbolische fietstocht door drie landen; van de Vaalserberg, het hoogste punt in Nederland, naar Mont Rigi, het hoogste punt in België. Vanwege de recente opleving van het Covid-virus gaat de tocht niet door, maar we hebben een alternatief !

 

Buiten sporten blijft een goede manier om weerstand op te bouwen. Fietsen in groepjes van maximaal 4 personen is toegestaan en veilig, mits je onderling 1,5 meter afstand houdt.

Kies zelf je route naar de ‘summit’ bij het Drielandenpunt en terug. Wij staan dan tussen 11.00 en 13.00 uur klaar op het hoogste punt van Nederland met warme chocomel en lunchpaketten voor fietsgroepen van maximaal 4 personen. Een tractatie vanwege het 10-jarig bestaan van het Dutch Mountain Film Festival.

Dit jaar dus geen GPX bestand of routebeschrijving maar we kijken naar jullie uit vanaf het hoogste punt van Nederland! We houden alle deelnemers per mail op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Coördinaten Chocomel >

 

See you out there!

Meld je hieronder aan: