See you outdoor in de mobiele Bergfilm Bios

Door: DMFF ism. Wonen Zuid en Wonen Limburg

Wanneer: Zaterdag 5 november 13.00 - 21:00 uur Zondag 6 november 13:00 - 17:00 uur

Entree: gratis

Kom spannende bergfilms kijken in onze mobiele mini-bioscoop! Deze Bergfilm Bios wordt tijdens het Dutch Mountain Film Festival gestationeerd tussen de Auroraflat en de nieuwe woontorens Alba en Luna (5 minuten lopen vanaf de Royal). Samen met de bewoners hebben we een gevarieerd filmprogramma samengesteld.

 

Aan ‘de andere kant van het spoor’ wonen meer mensen die minder makkelijk de weg vinden naar het Heerlense cultuuraanbod. Maar daar leggen wij ons niet bij neer: als Mohammed niet tot de bergfilm komt, zal de bergfilm tot Mohammed gaan! Iedereen is op zaterdag 5 en zondag 6 november gratis welkom in onze knusse mobiele Bergfilm Bios. Op ieder uur begint er een nieuw blok van ongeveer 30 minuten met daarin verschillende (korte) bergfilms. Onder andere vertonen we My Phantom van de Nederlandse bergbeklimster Line van den Berg en What killed Timmy Benson van filmmaker Nick Cremers, uitgeroepen tot beste Limburgse korte film van het jaar 2022.

Tussen Alba, Luna en Aurora parkeren we onze mobiele Bergfilm Bios.
Kom lekker binnen zitten in de knusse mini-bioscoop...
en genieten van bijzondere, spectaculaire, grappige en spannende (korte) bergfilms!

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu