14 april 2023: DMFF Fiets

Wanneer: Vrijdag 14 april 2023 - 19.00 uur

Locatie: Royal Theater

€ 13,- inclusief welkomstdrankje

Tickets

Een knaller van een (fiets)filmavond

De voorjaarsklassiekers staan voor de deur, hoog tijd om ook zelf weer op de fiets te kruipen. Met stramme winterbenen de Eyserbosweg op, de Keutenberg, Dodeman. Hoog tijd voor de special screening van het Dutch Mountain Film Festival: DMFF Fiets!

 

Aan de vooravond van de Amstel Gold Race, op vrijdag 14 april 2023, kunnen fietsliefhebbers èn cinefielen hun hart ophalen tijdens DMFF Fiets. Met geweldige  films, interessante podiumgasten en fijne livemuziek begint het wielerseizoen goed.

DMFF Fiets dompelt je onder in het turbulente circus van de wielerkoers. Bij binnenkomst staan de “bidons” voor je klaar en tijdens klassieke filmbeelden met live muzikale begeleiding klinkt het startschot voor de avond. We stellen het hele peloton aan je voor: de gravelrijder, de downhiller, de trail-builders en last but also least, de rode lantaarn.

 

Programma

Het programma bestaat uit twee etappes, met voor de pauze de nostalgische film 60 cycles uit 1965, de fraaie en urgente film Cracked Earth van Salt Lake Productions (Shift Cycling Culture) en de filmclips van lokale helden die hun eigen trails aanleggen in “onze Limburgse achtertuin”. Uiteraard laten we ook de makers aan het woord.

Na de pauze, de tweede etappe en dan vertonen we op veler verzoek de beste wielrenfilm ooit gemaakt: Le Vélo de Ghislain Lambert van Philippe Harel uit 2001.

We garanderen dat je met een brede glimlach, moe en voldaan over de finish komt!

 

DMFF nieuws

DMFF organiseert het hele jaar door diverse events en meetings. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer DMFF? Volg ons!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

© DMFF | +31 6 54 78 56 42 | festival@dmff.eu