Passie voor de Fiets

Wielrenners en bikers, unite op vrijdag 2 november 2018 in het Royal Theater in Heerlen! We draaien Wonderful Losers, een wonderschone film over de ‘achterkant’ van de wielerwedstrijd.

 

De film wordt gedraaid als aftrap van de Awardshow, waarna ook de winnende film van Dutch Mountain Film Festival 2018 zal worden vertoond. En we huldigen op die avond de dappere biker die het hoogst gekomen is op de trappen van de Wilhelminaberg. Kortom, een programma met louter winnaars. Zorg dat je erbij bent!

Ook in ons randprogramma staan wielrenners en MTB’ers hoog op de agenda. Rijd op zondag 4 november mee met onze Summit to Summit ride (S2S), of schrijf je in voor de MTB Clinic!

Passie voor de fiets

In februari 2018 organiseerden we ook al een Passie voor de fiets-event in het Royal Theater. Er waren mooie bijdragen van kilometervreter Marcel Esser (IncaDivide Race), globetrotter Hera van Willick en we draaiden de koersfilm Passie voorbij de Cauberg. Het was een geslaagde bijeenkomst met veel, heel veel fietsliefhebbers. Zie de aftermovie: